Ordu Müftüsü

Personel Kısım Şefliği PDF Yazdır

Mehmet EV
Personel Ksm.Şefi

Neşet KÜLÜNK – Veri Haz. ve Kont. İşlt.

15.12.1958 yılında Ordu’nun Işıklı Köyünde doğdu. İlkokulu Işıklı Köyünde, ortaokulu Kırlı’da, İmam-Hatip Lisesini 1979 yılında Ordu’da bitirdi. 1995 yılında müftülük memuru olarak naklen atandı. AÖF Önlisans mezunu olup halen müftülük Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.
Hamza URAL – Veri Haz. ve Kont. İşlt.

1964 yılında Gümüşhane İlinin Torul İlçesi Dağdibi Köyünde doğdu. İlkokulu aynı Köyde bitirdi.1977 yılında Ordu İmam-Hatip Lisesine kayıt yaptırdı. Orta ve liseyi burada bitirdi. AÖF İlahiyat Önlisans mezunu olup evli ve 4 çocuk babasıdır.
Alaittin OZAN – Veri Hazırlama ve K.İşletmeni

1960 yılında Ordu’nun Fatsa İlçesi Yukarı Bahçeler köyünde doğdu. İlkokulu Köyünde bitirdi. Orta ve lise bölümünü Fatsa İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.1988 yılında Safranbolu Çerçen Köyü Aşağı Mahalle Camii İmam-Hatibi olarak göreve başladı. 9 yıl bu görevi sürdürdükten sonra 1997 yılında Korgan İlçe Müftülüğüne memur olarak atandı. Daha sonra Ordu İl Müftülüğüne nakil oldu. AÖF İlahiyat Önlisans programına devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hüseyin ÇUBUK – V.H.K.İ.

1973 yılında Ordu İli Çaybaşı İlçesi İlküvez Kasabası Koztepe Mahallesinde doğdu. İlkokulu aynı mahallede bitirdi. Orta ve lise tahsilini 1990 yılında Ünye İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. 1991-1992 yıllarında Ordu İkizce İlçesi Kurtluca Köyü Başönü Mahallesinde Vekil İmam-Hatiplik yaptı. 1993 yılında Kars-Digor İlçesi Oyuklu Köyü Camine İmam-Hatip olarak atandı. 1995 yılında aynı İlçeye Müftülük Memuru olarak atandı. 1996-1998 yılları arası Vatani görevini İskenderun’da yaptı. Halen 1999 yılından beri Ordu İl Müftülüğünde görev yapmaktadır. Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans mezunu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ercan AYDIN - Veri Haz. ve Kont. İşlt.

04.12.1968 yılında Perşembe ilçesi Soğukpınar köyünde dünyaya geldi. İlk tahsilini aynı köyde ortaokulu Beyli köyünde, hıfzını Fatsa ilçesi İslamdağ beldesinde tamamladı. Daha sonra Ordu İmam-Hatip Lisesini bitirdi. 01.01.1988 yılında Piraziz ilçesi Yeni Mahalle Camii Müezzin-kayyımlığına atandı. Daha sonra Perşembe İlçesi müftülük Memurluğuna, daha sonra 20.09.1995 yılında Ordu müftülük memurluğuna tayin oldu. 23.02.2005 tarihinde veri hazırlama kontrol işletmeni kadrosuna atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Halil AŞIK - Veri Haz. ve Kont.İşlt.

05.01.1964 tarihinde Perşembe İlçesi Sırakovancı Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu köyde, ortaokulu Yalıköy ortaokulunda bitirdi, 09.01.1986’da askerliğini tamamladı, 19.12.1986’da Ordu Müftülüğü Bölge Yatılı Kur’an Kursunda göreve başladı, 14.03.1996 tarihinde Ordu Müftülüğüne naklen geldi. Başkanlığın değişik tarihlerde açmış olduğu birçok seminer ve kurslara katıldı. İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip olup İşletme Fakültesi mezunudur. Halen Ordu Müftülüğü Personel Bilgi İşlem Merkezinde görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.